BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Östhammarsgatan 69, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 39.5 kvm
  • Såld
  • 4303
  • 1331
  • 8424
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna väldisponerade lägenhet på Östhammarsgatan 69! Här finner vi en av Gärdets bästa tvåor! Här bor du i en toppenfin lägenhet om 39,5 kvm i mycket fint skick. Lägenheten är nyligen renoverad till perfektion och erbjuder en tilltalande planlösning med öppet kök och vardagsrum samt mycket fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Ett separat sovrum ger gott om plats för en större säng. Här bor du i ett lugnt kvarter men med flera bekvämligheter runt hörnet.

Välkomnande hall med gott om förvaring samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. En garderobsvägg ger ytterligare förvaring. Vidare in i lägenheten ligger badrummet rakt fram vilket är i ett fräscht utförande samt väl tilltaget i storlek. Klassiska färgval så som mörk klinker på golvet samt vitt kakel längs väggarna. Här inne återfinns wc, handfat, spegelskåp, bra belysning samt ett badkar med dusch.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och har ett fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Köket är nyligen renoverat med mycket fina färg- och materialval. Här finns gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom skåpluckor i sobert grått som snyggt bryter av mot bänkskivan i trä. Ett stort fönster som skärmar av mot sovrummet ger ett generöst ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av en gasspis, ugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Allt är mycket välplanerat och i anslutning till köket finns gott om plats för ett matbord med rum för 4-8 personer samt soffa med tillhörande möblemang i vardagsrumsdelen. Sovrummet ligger separat och erbjuder gott om plats för en större säng. Även här ger ett stort fönster härligt ljus. I dagsläget står här en 1.20-säng.

Här bor du i ett lugnt område med grönska runt hörnet samt med service på ett bekvämt avstånd. Till lägenheten hör såväl ett förråd på vinden samt ett mindre förråd i källaren. Stabil förening med god ekonomi. En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par!

Varmt välkommen!