BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 60C

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4352
  • 261
  • 2690
Värdera din bostad

Beskrivning

Eftertraktat boende i Orminge. Dessa tågvagnar med få lägenheter per trapphus med radhuskänsla är en favorit i Orminges bästa del. Bostaden är i fint skick och föreningen är otroligt stabil och välskött. Här bor du i en ljus bostad i gavel. Läget är bra med balkong mot en lugn innergård i värmande västerläge. Det går att öppna upp balkongräcket och göra en egen uteplats bredvid. 

Bostaden är i fint skick med en optimal planlösning med två rymliga sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Hall med klinker och golvvärme. Dimbar spotlight i hall. Inbyggd garderob i hall, inredd med Elfasystem och skjutbara spegeldörrar. Välplanerade sovrum med skjutdörrar med plats för större säng, klädförvaring. Kök som är utrustat med, spis, ugn kombinerad med micro, diskmaskin och en kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid köket med plats för 4-6 personer. Balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid i ett insynsskyddat läge mot en innergård i värmande västerläge. Det går att öppna upp balkongen för att göra en egen uteplats bredvid. 

Badrummet är i ett välhållet bra skick från stambytet. Plats för tvättmaskin/torktumlare, högskåp. Handfat, spegel ovan med belysning. Badkar med dusch och en wc.

Bostaden har ljust golv och målade väggar. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Bästa balkongläget i väster mot en lugn innergård
- Stabil förening, ca 3500 kr lån/kvm
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt