BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal-Ekensberg

Gröndalsvägen 159

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 7272
  • 1389
  • 5963
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktivt läge med utsikt över Mälaren från både balkong, vardagsrum och sovrum! Riktigt välplanerad tvåa om 66 kvm (möjlig 3:a) utan någon direkt insyn. Här bor du dessutom i en populär förening med låg belåning! Även området är omtyckt, här bor du med närhet  till vatten, grönområden, serviceutbud samt goda allmänna kommunikationer. Brygga precis utanför där båten Lux (Vattenbussen) blir ett underbart färdmedel till city, går i pendeltrafik. Klart trevligare alternativ än buss och T-bana!

Vardagsrummet har gott om möblerbar yta och stort fönster med utsikt över den trevliga omgivningen. Från vardagsrummet nås balkongen som verkligen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Balkongen har plats för två olika sittgrupper samt en massa blommor. Från balkongen har du samma härliga utsikt över vattnet och mot Stora Essingen som från vardagsrummet.  Det ljusa köket har gott om skåpförvaring längs två sidor och intill fönsterpartiet finns plats för ett matbord som går att duka upp för 4-6 personer. För den som önskar ett extra sovrum så kan matplatsdelen delas av med ett litet sovrum/kontor.

Sovrummet är i bra storlek med plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Från fönstret får du även här bra vy mot vattnet. Badrummet är rymligt och utrustat med bland annat badkar. Välplanerad hall med flera garderober samt en hatthylla. Bostadsrättsinnehavaren förfogar dessutom över ett stort förråd i entréplan.

Välkommen på visning!