BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Serenadvägen 7C, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 4843
  • 708
  • 2708
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu saluförs äntligen denna trivsamma bostad med ett oslagbart läge i hjärtat av Nacka. Balkong i söderläge, underbart ljusinsläpp från fönsterpartier, öppen, social planlösning och med Nacka forum utanför dörren har det varit väldigt enkelt för säljaren att stortrivas.

Genomgående ljusa materialval och ett underbart ljusinsläpp från fönsterpartier inger en hemtrevlig känsla. Öppen planlösning över kök och vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Goda ytor i kök för matlagning och gott om förvaring. Från vardagsrummet nås balkongen där du kan njuta i underbart söderläge. Sovrummet har plats för stor säng och garderob. Från hallen nås det rymliga, helkaklade badrummet som är utrustad med allt som du behöver. Vägghängd wc, dusch, golvvärme, tvätt- och torktumlare med bänkskiva och skåpsförvaring. Vidare har bostaden ett förråd i hallen som även kan användas som walk in closet.

Bostaden har ett fantastiskt läge med naturområden och Nacka forum på gångavstånd. Nyckelviken erbjuder löparspår, badplatser och underbara vyer över natur och stockholms inlopp. Nacka forum ligger utanför dörren och har allt som du kan tänkas behöva med matbutiker, shopping, restauranger och mycket goda kommunikationer som tar dig in till slussen på 15 minuter.

Detta är en bostad som ni inte vill missa!

Kontakta mäklare för mer information och en möjlighet att se bostaden.
Välkommen på visning.