BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 8, 11tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 12670
  • 4574
  • 5089
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni äntligen chansen att köpa denna magiska 3a högst upp i huset på 11 våningen med panoramavy i söderläge! Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel med arbetsplatser och bastu med relax. Denna bostad måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i form av inbyggda garderober.

Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här har man fantastisk utsikt över Svindersviken. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp, tv-möbler samt matbord för stora middagsbjudningar.

Exklusivt kök med en fantastisk köksö! Köket är välplanerat med goda arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Köket har snygga ljusgrå luckor och är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. 

Från köket och vardagsrummet når man bostadens härliga balkong som ligger beläget i bästa söderläge! Med det bästa läget i huset på våning 11 får man den fantastiska panoramavyn över Svindersviken, delar av inloppet samt ända bort till Slussen. Här får man enkelt plats med sittgrupp, grill, stort parasoll och gröna växter. 

Bostaden har två rymliga sovrum. Master bedroom är generöst tilltaget där man får plats för dubbelsäng och eventuell arbetsdel eller läshörna. Här finns bra förvaring i hel garderobsvägg med spegeldörrar. Även här har man den magiska utsikten mot Svindersviken att vakna upp till varje morgon.

Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum som idag används som barnrum. Rummet rymmer säng och förvaring och har fin vattenutsikt mot norra sidan.

Badrummet är helkaklat i vitt med klinkergolv i grått. Badrummet är utrustat med wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten. Hela bostaden har genomgående snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten.

Till lägenheten hör även ett stort källarförråd. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, frisör, tandvård, vårdcentral, bageri/café och flera restauranger. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar och nyligen har även en italiensk deli & restaurang öppnat upp. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd. 

 

- Magisk 3a högst upp i huset

- Balkong belägen i bästa söderläge

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

- Kök med köksö

- Närhet till allt

- Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel med arbetsplatser och bastu med relax.