BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta - Saltsjö-Boo

Moravägen 3B

  • 6 rum och kök
  • 123.8 kvm
  • Såld
  • 5768
  • 693
  • 13627
Värdera din bostad

Beskrivning

I  ett lugnt läge på en återvändsgata i villaidyllen, men med närhet till både city och natur, finns detta  moderna och nybyggda parhus. Här bor i ett välplanerat och ljust hem som stod klart så sent som i februari 2020. Detta bostadsrättsparhus är om 123,8 kvm i två plan. Det placerat på en liten höjd och väl indraget från gatan. På baksidan har man en egen härlig trädgård och altan i rakt söderläge. Här finns möjlighet att skapa sin privata oas häck/staket, blommor och träd.  Den egna tomtytan är på ca 300 kvm

Hemmet är modernt och stilrent utfört med gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - merparten från golv till tak.
På entréplanet finns en välkomnande entréhall som öppnar upp mot ljuset i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket som kommer från Marbrodal är stilrent med grå luckor, vitvaror från Siemens och en stor köksö som blir en självklar samlingspunkt.  En braskamin från Contura är placerad mellan de stora fönsterna utgör en vacker blickpunkt och sprider värme. I detta stora rum finns gott om utrymme för sällskapsmöbler och stor matplats. Nedre plan har också ett sovrum samt ett stiligt och rymligt badrum med välinredd tvättstugedel.
En stilren trätrappa leder upp till det övre planet och dess allrum med stora fönster från golv till tak. På detta plan finns tre rejält tilltagna sovrum och ytterligare ett badrum  - detta med badkar. En rymlig klädkammare går att inreda till ett fint dressingroom.

Sammantaget är detta ett fantastiskt boende för barnfamiljen med flera bra skolor och förskolor strax intill. Men har också nära snabba bussar till city och nära till naturen och underbara promenadvägar utmed vattnet.
Att bo i bostadsrättsform är bekvämt och smidigt, samtidigt som du här har känslan av att bo i hus. Bostadsrättsköpare slipper betala kostnader för både pantbrev och lagfart. Föreningen består av nio bostadsrätter där 6 st är parhus likt detta och tre är studiohus.