BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 127

  • 4 rum och kök
  • 89.5 kvm
  • 6.400.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga och välplanerade 4:a som ligger nära kommunikationer, köpcentrum och andra bekvämligheter. Lägenheten har en bevarad charm som kombineras med modernt renoverade ytor och en mycket välplanerad planlösning. Här är det trots det geografiska läget, mitt i stadspulsen, väldigt tyst då samtliga fönster vetter mot den lugna innergården. Säkerhetsdörr är installerad vilket också bidrar till den tysta, rofyllda miljön. Den disponeras i dagsläget med 3 sovrum, kök med matplats, badrum och 2 st klädkammare! (Lägenheten är enligt ekonomisk förvaltare registrerad som en 3:a men disponeras som en 4:a då ett utav sovrummen har delats i två. Det ena sovrummet har inte ett fönster med direkt dagsljusinsläpp). 

När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig och välkomnande hall. Det finns ett rejält kök som erbjuder gott om arbetsyta, matplats för upp till 8 personer och är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskho och mycket förvaring i form av skåp och lådor. Badrummet är helkaklat och nyrenoverat sedan 2018 med påkostade materialval, här finns även golvvärme installerat. Väggarna är ljust målade eller tapetserade och i köket ligger ett klinkergolv. Bostaden har genomgående och fina parkettgolv, spröjsade fönster och speglade dörrar.

Fastigheten har ett mycket attraktivt läge, med restauranger, kommunikationer (både tunnelbana och flertalet busslinjer) ett stenkast bort. Någon minuts promenad från fastigheten ligger Ringens köpcentrum med shopping, mataffär och inte minst nyöppnade restaurangsuccén Teatern som är väl värt ett besök. SoFos hjärta Nytorget och dess utbud av shopping, restauranger, caféer och barer ligger även det med några minuters gångväg. Promenerar man Götgatan norröver kommer man strax till Skrapans galleria och vidare kommer Medborgarplatsen och dess utbud. Vill man söka sig bort från folkvimmel en stund når man det trevliga promenadstråket utmed Årstaviken på några minuter. Välkomna på visning!