BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Fyrspannsvägen 51

  • 4 rum och kök
  • 94.5 kvm
  • Såld
  • 6014
  • 435
  • 4058
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket fin 4a som ligger i gavelläge med smakfullt renoverat kök och badrum! Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och fina 4a i Jarlaberg. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fin bostad i bästa läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. Bostaden ligger i ett mycket barnvänligt område som är bilfritt och har många fina lekplatser och gångavstånd till skolan. Mycket trevliga innegårdar med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler som boende i Jarlaberg har tillgång till. På enbart några minuter kan ni gå ner från innergården till Nacka strand där det finns trevliga restauranger och pendelbåten till City.

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök och en stor inglasad balkong i västläge med sjöglimt mot Djurgården. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning och har även säkerhetsdörr. Vidare in i bostaden kommer man till köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är smakfullt renoverat med ljusa köksluckor och granitbänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spishäll/ugn samt diskmaskin. Stor matplats till hela familjen.

Bostadens vardagsrum är mycket välplanerat. Här ryms enkelt större soffa, tv möbler samt annat möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen som ligger belägen i västläge med härlig eftermiddagssol och kvällssol. Här får man enkelt plats med större sittgrupp och gröna växter och här har man även vattenglimt mot Djurgården.

Bostaden har även 3 rymliga sovrum där man får plats med större säng och garderobsmöjligheter.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, badkar/dusch, handfat med förvaring samt tvättmaskin. Bostaden har även en gäst wc.

Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad 4a med optimal planlösning.

- Stor inglasad balkong i västläge med vattenglimt mot Djurgården.

- Gavellägenhet med fantastiskt ljusinsläpp.

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.

- Barnvänligt och bilfritt område med lekplatser och gåavstånd till skola.

- Mycket bra skick