BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott-Älvsjö

Vibyholmsvägen 11

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 5602
  • 1624
  • 6955
Värdera din bostad

Beskrivning

Oslagbart läge mot vacker park! Från den söndervända balkongen har man dessutom trappa ned till denna grönskande park/ innergård som tillhör föreningen. Detta gör att man sommartid får en minst sagt rejäl uteplats, perfekt för sköna grillmiddagar och lek. En snörik vinter ger den också utmärkta möjligheter till pulka/snowracer-åkning precis utanför. Både det fina köket med matplats och det rymliga vardagsrummet har fönster mot parksidan och ger full uppsyn över lekande barn och såklart en vacker vy. Lägenheten är i genomgående gott skick och har ett härligt ljusflöde från 2 håll. Det stora sovrummet är väl tilltaget och har en egen klädkammare och det andra sovrummet är perfekt som barnrum. Sovrummen ligger perfekt planerade i lägenheten, på vardera sida om det fräscha badrummet (med tvättmaskin). Hallen går i en L-vinkel och här finns bra plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. 

Lugnt och fint område med mycket grönska. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Trevlig park med plaskdamm och vackra omgivningar. Mycket bra kommunikationer alldeles i närheten med bussar till Älvsjö station, Gullmarsplan och Liljeholmen. Även promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Skola och förskola på kort promenadavstånd. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken. 

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning 

Hall
Välkomnande hall med bra plats för upphängning av ytterkläder samt förvaring i rymlig inbyggd garderob. Fint ekparkettgolv och vitmålade väggar. Plats för skrivbord/arbetsplats i den inre delen av hallen, mittemot vardagsrummet. Eller plats för ett stort extra förvaringsskåp. 

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum som ligger intill köket. För den som önskar en öppen planlösning, kan del av väggen tas ned här emellan. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och glasad balkongdörr. Målade väggar i mild grön ton som harmoniserar med grönskan utanför. Vackert ekparkettgolv med fiskbensmönster. Vardagsrummet inrymmer en rejäl soffgrupp och utrymme finns för matplats. Balkongen ligger i söderläge med sol under större delen av dagen. Härligt med egen trappa ned från balkongen till den fina parken utanför. Original pardörrar med glasspegel finns bevarade att sätta upp mellan vardagsrum och hall. 

Kök
Det fina köket är hjärtat i lägenheten och har nyligen renoverats med omlackering av köksluckorna. Mycket snyggt! Bra arbetsytor har man också! Maskinell utrustning i form av spis med glaskeramikhäll och ugn undertill, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd, rostfritt utförande. Matplatsdel vid fönstret med plats för 5-6 personer. Utsikt från köket över den lugna och fina parken. 

Sovrum 1
Mysigt och rogivande sovrum i avskilt läge. Fönster utan insyn mot lugn gångväg vid husets entré. Master bedroom där dubbelsäng, sängbord och skrivbord inryms. Snyggt med blommig fondtapet, ljusa väggar och laminatgolv. Plats för massor av förvaring i stor intilliggande klädkammare. 

Sovrum 2
Ingång från hall till sovrum som är väl anpassat som barnrum. Här får säng, skrivbord och extra garderob plats. Ljusmålade väggar och ekparkettgolv. Sovrummen ligger på vardera sida om badrummet. 

Badrum
Välplanerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i ljusa färgtoner. Här finns tvättmaskin, WC och handfat med spegel.