BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Lievägen 26

  • 6 rum och kök
  • 164 kvm
  • Såld
  • 7972
  • 3219
  • 11975
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta hus på ca 213 kvm med friköpt lekvänlig tomt, mitt i hjärtat av Långbro och Älvsjö. Här har du ett mycket väldisponerat hus med 3-5 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj! Ett mycket välbehållet hus med stora möjligheter för extra rum, lekrum och utbyggnad på vind - verkligen möjligheternas hus.

Huset är gediget och välskött. Suveränt belägen mitt i Älvsjö som är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Långbra är mycket bra med en promenad på ca 15 minuter till Långbrodalskolan, Kämpetorpsskolan Johan Skyttes skolan, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ, bara låta fantasin flöda. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och träd mm. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat, utmärkt grusad uppfart upp till huset.  

- suveränt läge
- lättskött grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar
- stora möjligheter för många rum

*****
Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med bra plats för soffa och annat möblemang. En social planlösning mot matplatsen och kök så du får en direkt anknytning till det generösa köket. Härlig öppen spis som värmer skönt. Ekparkett på golvet och målade väggar

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4
Tre bra sovrum på entréplanet. På källarplanet finns med nuvarande planlösning ett sovrum med möjlighet till fler i stort allrum/lekrum.Här finns förstås möjligheter till ytterligare sovrum om behovet finns. 

*****
Kök
Ett mycket trivsamt kök som blir husets naturliga träffpunkt, att det då är generöst och att plats finns för många runt matbordet är förstås optimalt när man ska duka upp till kalas. I direkt anslutning finns vardagsrummet så vill man kan ett långbord 20-25 personer mellan matplats och vardagsrum utan problem få plats. Köket är renoverat 2006. Ett funktionellt kök med bra förvaring och arbetsytor. 

*****
Badrum
Ett utmärkt badrum på entréplanet med kakel, klinker och dusch. Renoverat 2006.   

*****
Hall
Välkomnande hall med bra utrymme. Perfekt klinkergolv så det är bara rulla in en vagn eller kliva på med regniga stövlar. 

*****
NEDRE PLAN
*****

Ett möjligheternas plan med mycket bra utrymmen för att skapa extra sovrum, lekrum, uthyrningsdel, eller vad som nu passar just era behov. 

Finns ett sovrum på detta plan samt en stor gillestuga eller extrarum. 

Garage, tvättstuga, toalett och ett flertal förrådsmöjligheter. 

*****
VINDSPLAN
Ett vindsplan som fungerar som ett suveränt förrådsutrymme. Bygger man om källarplanet så finns denna extra förvaring kvar. Vill man inreda bygga på eller bygga en kupa för ytterligare rum så finns möjligheter för detta också förstås.