BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Råsunda

Tottvägen 12

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 9884
  • 1022
  • 10520
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att bo i en helt unik bostad i pampig "sotarmästarvilla" från 1911 med egen uteplats, parkering och gemensam gräsmatta. Förutom en fantastisk lägenhet i en del av Råsundas få villor, erbjuds nu chansen att bo i ett drömboende på attraktiv adress i otroligt vacker fastighet med bevarad sekelskiftescharm.
Här bor ni i Gamla Råsunda, Solnas mest eftertraktade läge.
Genomgående fantastisk lägenhet med fönster i 3 väderstreck tack vare det ljusa hörnläget. Vackra golv, magiska fönsterpartier och generösa ytor fördelat på 80 kvm och 3 rum och badrum. Bostaden är varsamt renoverad.

Hall
Egen hall som ger känslan av att leva i en villa mitt i Råsunda. En välkomnade hall med plats för hatthylla och ytterkläder. En trappa leder oss in till matsalen med den vackra öppna spisen. Trappan avgränsas av en originaldörr med blyinfattning. 

Matsal/allrum
Detta rum är bostadens nav med en vacker fungerande öppen spis i mitten av rummet. Här finns gott om plats för större matplats för stora middagar. Här kan man också flytta ut köket och på så vis få ett separat barnrum. Bågformat och vackert fönsterparti. 

Sovrum
Otroligt vackert sovrum med generös yta och två fönsterpartier med spröjs i två väderstreck. Hel garderobsvägg och plats för större dubbelsäng om så önskas. Harmonisk och stilren tapet och vacker stjärnparkett i original. 

Kök
Smakfullt renoverat kök som är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, ho och mikro. Gott om plats i dom vita över- och underskåpen, samt vita fasade kakelplattor ovanför arbetsbänken. Stort och magiskt fönster med utsikt över trädgården. 

Vardagsrum
Pampigt vardagsrum med ljusgula väggar, bågformat och spröjsat fönsterparti samt vacker parkett på golv. Här kan man utan problem få plats med både matsalsplats samt soffhörna. Även här ligger den vackra stjärnparketten. 

Badrum
Stort badrum med både dusch, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare och fönster. Fondvägg i mosaik och klinkergolv med golvvärme. Badrummet går i grå toner.