BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Vättersvägen 30

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 4519
  • 1042
  • 3603
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Utsikt i kombination med insynsskydd
Äntligen en fyra till salu i bostadsrättsföreningen Bolmen 2. Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening med mycket låg belåning och som dessutom äger marken. En suveränt disponerad fyra om hela 95 kvm och fantastiskt ljusinflöde. Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du ostört njuta av milsvid utsikt över Stockholm.

Om bostaden
Välkomnande och rymlig hall med praktiska förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och slitstarkt golv. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finns en rymlig klädkammare som erbjuder god plats för förvaring. Väl inne i bostaden erbjuds trevligt och välbevarat kök maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Ljusinsläpp från stort fönsterparti med vackra grönområden. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med gott om utrymme för stor soffgrupp och övrig möblering. Från vardagsrummet nås balkong med vacker utsikt och eftermiddags- samt kvällssol.  Topprenoverat och helkaklat badrum med klinkergolv med tillhörande golvvärme. Förberett för tvättmaskin. Utrustat med wc, dusch, handfat och handdukstork. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Utöver detta badrum finns dessutom en separat wc. I lägenheten finns tre rymliga och insynsskyddade sovrum med plats för förvaring och gott om plats för dubbelsäng i samtliga.




- Föreningen äger marken
- Rogivande och högt läge
- Gavellägenhet
- Hiss
- Stora fönsterpartier
- Fönsterbrädor i original
- Bra förvaring
- Låg månadsavgift
- Mycket låg belåning
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg ca 5-7 minuters promenad
- Cykelavstånd till Södermalm

Allmänt om föreningen
Fastigheten Bolmen 2 byggdes år 1989 som en del i den förtätning som då skedde i Årsta. De fyra punkthusen är högt belägna med utsikt åt söder över Årstafältet. Adresserna Vättersvägen 28-30 samt Ralångsvägen 3-5. År 2001 bildades föreningen och 2002 köpte man husen av Stockholmshem. Föreningen har 76 lägenheter varav 72 är upplåtna med bostadsrätt och 4 stycken med hyresrätt. Föreningen har nyligen upplåtit (Sep -20) en hyresrätt som såldes för 4 210 000 kr. Denna försäljning kan göra att föreningen blir helt skuldfria.

En populär förening med mycket god ekonomi. Belåning om endast 938 kr per kvm. Föreningen har vid några tillfällen under senare år erbjudit en avgiftsfri månad. Utöver detta äger dessutom föreningen marken vilket är ovanligt i Årsta.