BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Liljeholmsvägen 32, 4 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 889
  • 48
  • 3306
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva områdets finaste och ljusaste 1,5:a belägen vid populära Liljeholmen.  
Detta är en välplanerad lägenhet som har tagit vara på varenda kvadratmeter och som passar perfekt för singeln såväl som för paret. I denna lägenhet erbjuds generösa ytor, parkettgolv i ek i samtliga rum, bra förvaring, ovanligt stora fönsterpartier samt balkong (ca 10 kvm) som erbjuder eftermiddagssol med sjöutsikt över sjön Trekanten.

Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Ett fint och fullt utrustat modernt kök med gott om arbetsytor samt mycket bra förvaring. Det finns även gott om plats för matbord mellan kök och vardagsrum.

Från köket når ni ut till den soliga balkongen med eftermiddagssol. Från balkongen har ni fridfull utsikt över sjön Trekanten. Perfekt oas för morgonkaffet såväl som middag vid solen.

Stort och ljust vardagsrum med generösa fönster, här ryms en soffa, soffbord och TV-bänk. Här finner ni även rummets sovalkov som perfekt får plats med en större säng.

Det stora badrummet ligger i anslutning till hallen med bra förvaringsmöjligheter tack vare ett Elfa system. Ett helkaklat och modernt badrum med dusch, golvvärme samt ett mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan och bra avställningsyta.

Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer! Tunnelbanan ligger ca 70 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. Närhet till vackra grönområden och lekparker.