BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 35, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 5994
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk utsikt, stor terrass med hänförande havsutsikt över Stockholms inlopp, Kaknästornet och Kungliga Djurgården. En exklusiv och toppmodern bostad för den som bara vill kunna flytta in och trivas från dag ett. Nu finns chansen att förvärva denna unika pärla i Oscar Properties historiska projekt Bageriet! 

Unik bostad i det eftertraktade projektet Bageriet signerat Oscar Propeties. En genomtänkt och väldesignad bostad för dig som vill bo exklusivt med ett magiskt läge! I projektet har Oscar Properties valt att bevara gamla, rustika detaljer kombinerat med material av modern design.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en mycket trevlig hall med goda avhägningsutrymmen. Från hallen nås det stora vardagsrummet. Det är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är ljust med fina profilerade fönsterpartier för vackra ljusflöden. Här finns gott om plats för sällskapsmöblemang för avkoppling, umgänge och bjudningar.

Special- och arkitektritat kök, bänk- och högskåp med släta luckor och täcksidor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av bardiglio nuvolato, en mörkt grå marmor. Diskho i rostfritt stål. Stor köksfläkt i vitt utförande med inbyggd belysning. Köksutrustningen består av en helintegrerad kyl och frys med högskåp bredvid, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Väl tilltagen matplats som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Från vardagsrummet nås den terrassliknande balkongen som ligger i ett högt och fritt läge längs hela fasaden mot vattnet med en fantastisk utsikt mot Stockholm city och Gröna lund.

Bostadens master bedroom är rymligt och lätt möblerat med stora fönsterpartier. Här finns enkelt plats för en rejäl dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Bra förvaring i form av en inbyggd garderobsvägg.

Bostadens andra sovrum är väl tilltaget med en harmonisk utsikt mot Svindersviken. Sovrummet är lättmöblerat och här finns plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang

Bostadens tredje sovrum når man från hallen och passar perfekt som barnrum/gästrum eller hemmakontor om så önskas.

Från hallen når man bostadens första wc som är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc och handfat samt dimbar tak- och väggbelysning. 

Bostadens andra badrum är även det stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handfat, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare med avlastningsbänk i marmor av sorten bardiglio nuvolato, skåpsförvaring samt dusch. Specialtillverkad spegel med ram i polerad krom. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande och komfortvärmegolv.

 

- Exklusiv och toppmodern bostad högst upp i huset

- Fint specialbeställt, vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden.

- Fantastisk stads- och havsutsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården.

- Härlig planlösning med magiskt ljusinsläpp

- Tre lättmöblerade och funktionella sovrum varav det ena fungerar perfekt som hemmakontor

- Stor terrass med morgon samt eftermiddags- och kvällssol.

- Bostaden är registrerad som en 3,5a i föreningen.