BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södertälje - Bergvik

Bergviksgatan 6D, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 5519
  • 156
  • 3020
Värdera din bostad

Beskrivning

Utsikten mot kanalen är slående. Skymningarna på kvällstid har varit ögongodis som säljaren själv beskrivit det. Missa inte chansen att köpa denna häftiga bostad med otroligt stor potential på adressens bästa läge med alla fönster och balkong mot kanalen och eftermiddags/kvällssolen. Se alternativa planlösningar hur man kan disponera lägenheten. 

Öppen och ljus lägenhet i mycket fint skick med stora fönsterpartier och högt i tak. En modern studiolägenhet med ljusa väggar och parkettgolv, fantastisk utsikt direkt mot Södertälje kanal.

Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Lägenhet i öppen planlösning med stora möjligheter.
I anslutning till köket finns plats för sovalkov eller att bygga ett ordentligt sovrum. Önskar man sovrum med utsikt över kanalen finns möjlighet att bygga sovrum vid ett av de stora fönsterna. Ett luftigare alternativ är att bygga ett sovloft i anslutning till köket med utrymme för exemplevis en arbetsplats under.
Modernt och rymligt kök. Helkaklat badrum med tvättmaskin, toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Stor balkong med fantastisk utsikt över kanalen. Här bor du på en riktigt eftertraktad adress, Bergviksgatan, med nära till allt. Runt knuten ligger Södertälje centrum, närhet till grönområden och bra kommunikationer.