BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta - Saltsjö-Boo

Skogsvägen 5A

  • 6 rum och kök
  • 173 kvm
  • 10.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa och rymliga villa i barnvänligt område. Här, i eftertraktade Lännersta, har du nära både till vattnet, natur, förskolor, skolor samt fantastiska kommunikationer till city. Detta hem om 178 kvm byggdes år 2000 och kommer från Trivselhus. Både kök och badrum är smakfullt renoverade på senare år och huset är mycket väl omhändertaget.

Det härliga platsbyggda köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och det fina burspråket. En väl tilltagen köksö med bänkskiva av Carreramarmor kommer att bli familjens självklara samlingspunkt. Med fyra bra sittplatser intar man gärna frukosten eller gör läxorna här. Är man flera gäster så rymmer burspråket en större matgrupp. Från alla delar av rummet kan man njuta av elden i braskaminen.

Vardagsrummet och köket har fönster åt tre vädersträck och en altandörr leder ut till altanen utanför.  Denna stor altan i sydvästläge har flera nivåer sol precis hela dagen. I trädgården finns även en gräsmatta, en lekstuga, ett förråd och en carport inramad av en röd klätterros. En väldigt ”lagom” trädgård som ligger tyst och fint skyddad.

Båda badrummen är i en klass för sig och för tankarna till ett bättre hotell. De är renoverade av yrkesmän 2016-2017 och alla materialvalen håller högsta klass. Bänkskivor i Carreramarmor, lyxiga duschar och måttanpassade speglar med integrerad belysning gör detta till rum där man väldigt gärna dröjer sig kvar länge, länge.

På entréplan finns ett sovrum.  En trappa upp återfinns ytterligare tre belägna runt ett stort allrum. Det största sovrummet har tillgång till en egen walk-in-closet.

Lännersta, eller Källvägsområdet som denna del även kallas, är ett omtyckt, lugnt och lummigt villaområde med villor av varierande ålder och stil. På kort avstånd finns flera fina badsjöar, t ex Glasbrukssjön och Bagarsjön. Lännersta har närhet till flera fina skolor och förskolor. Närmaste dagis är Källans förskola och Bågens förskola. Det finns även flera omtyckta dagmammor i de närmsta kvarteren, bland annat en snett över gatan. Skolor i området är Björknässkolan (f-9), Boo Gård skola (f-6 idag, men ska bli till åk 9), Myrsjöskolan (f-9) och Lännersta skola (f-6).

På kort promenadavstånd finner du Orminge Centrum med bl a flera mataffärer, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. Inom kort promenadavstånd finns busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen som har täta turer direkt till Slussen på 15-20 min, dygnet runt.  Med bil når du Stockholms city på 15 min.


Välkomna till visning på ett hem utöver det vanliga.