BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 52

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4276
  • 715
  • 2009
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig minitrea med solig balkong och fönsterpartier i två väderstreck, helt fritt från insyn! Hela hemmet är smakfullt med vita golv och vita väggar, vilket i kombination med ljusinsläpp från två håll gör bostaden riktigt ljus. Ljusa ytskikt ger dig förutsättningarna att inreda med färg efter egen smak. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter och bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. 

Balkong
Från vardagsrummet nås balkongen som har ett soligt läge och utsikt över talltoppar. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med växter och en utemöbel.

Vardagsrum 
Vardagsrummet bjuder verkligen in till umgänge, plats finns för både soffgrupp och matmöbel. Ostört läge med utsikt över trädtopparna utanför. 

Sovrum 
Underbart och stort sovrum med samma fria utsikt som i vardagsrummet. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en fåtölj. Längs ena väggen finns en garderob med skjutdörrar. I anslutning till sovrummet finns också en klädkammare som rymmer mycket.

Kök 
Smakfullt kök med vita släta köksluckor och en matplats. För den som är i behov av ytterligare ett sovrum så kan det finnas möjlighet att göra om matplatsen till sovdel och i stället göra en öppning från köket ut mot vardagsrummet.

Badrum
Stambytt badrum med badkar, handfat, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är det öppningsbara fönstret. 

Hall
Välplanerad hall med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Från hallen får du en trevlig vy över lägenheten.
Lite längre in i hallen finns plats för en hatthylla. Förutom goda förvaringsmöjligheter i bostaden så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett källarförråd.