BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg - Bromma

Tranebergsvägen 9

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 6851
  • 2025
  • 5681
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett charmigt och ljust boende med härligt hörnläge, optimal planlösning och solig balkong! Här bor du nära vattnet ett stenkast från Kungsholmen i populära Traneberg! Närheten till vatten gör detta till ett toppläge året om, med en grönskande omgivning. Härliga promenadstråk längs med vattnet och närhet till mysiga skogspartier. Fantastiska badbryggor och klippor där du kan njuta av solen och ta ett svalkande dopp ett par hundra meter från lägenheten!

Vardagsrummet har stora fönsterpartier med ett generöst ljusinsläpp. Här ryms en stor soffgrupp och mediamöbel samt matplats för 4-6 personer. Balkongen har ett högt läge utan någon ovanför och har dessutom trevlig grönska runtomkring. Framförallt har du fri utsikt mot Tranebergsparken och en trevlig vy mot Ulvsundasjön. Helkaklat badrum i ljusa och fräscha färger med badkar, handfat och förvaring. Dessutom fönster med fint ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl&frys, varmluftsugn med gasspis och fläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring, arbetsytor med en extra djup köksbänk. Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter. Vidare har lägenheten en väldigt praktisk och rymlig hall som erbjuder mängder med förvaring.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som parkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Pollux är en välskött förening med 14 lägenheter, belägen i charmiga Traneberg. Genomgående gott skick på fastigheten och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. Dessutom ingår bredband och Tivopaket i avgiften. 

- Härlig balkong med sjöglimt och utsikt över Tranebergsparken
- Högt upp i huset
- Soligt gavelläge
- Fönster i flera väderstreck utan insyn
- Ett stenkast ifrån Kungsholmen
- Optimal planlösning
- Ljus med härlig grönska i omgivningen
- Bra förvaringsmöjligheter
- Vackra renoverade ytskikt

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.