BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bondegatan 72B, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 6935
  • 482
  • 4104
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad vindslägenhet intill Nytorget!

Sällan ute till försäljning! Nu finns chansen att köpa denna exklusiva och optimalt planerade vindslägenhet i fastighet anno 1924 ett stenkast från Nytorget. Lägenheten har en stor detaljrikedom, stora fönsterkupor, synliga träbjälkar samt smart förvaring. 

När man kommer in välkomnas man av en trevlig hall som erbjuder goda avhängningsytor. Från hallen kommer man till det välplanerade köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är i modern stil med mörkgrå köksinredning. Här finns gott om plats för både förvaring, matlagning och matplats för 4-6 personer. Vid diskhon finns ett stort fönster med bra ljusinsläpp. Köket är välutrustat med spishäll, dimbara spotlights, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Snyggt och stilrent med smarta förvaringslösningar.   

Bostadens vardagsrum är väl tilltaget och unikt med snedtak och bjälkar som ger rummet en härlig karaktär och vindskänsla. Träbjälkarna ger en genuin vindskänsla och samspelar väl med lägenhetens mörkbetsade ekparkett vilket skapar en ombonad oas man längtar hem till. Här får man plats med soffgrupp, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. 

Sovrummet är på ett lämpligt sätt avdelat från vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. Här ges goda förvaringsmöjligheter i den rymliga platsbyggda skjutgarderoben och möjlighet till arbetsplats intill fönstret om så önskas. 

Mycket fräscht och rymligt badrum med vackert grönt stengolv med golvvärme och stilrent liggande kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasad vikvägg, vit kommod med förvaring, badrumsskåp med förvaring, wc, handdukstork samt dimbara spotlights i taket.  

Suveränt läge på Bondegatan i hjärtat av SOFO. Här bor du mysigt och modernt i ett av Södermalms trendigaste lägen med närhet till Nytorget, lummiga Vitabergsparken, Stig Larssons park vid Åsögatan och utsiktsberget vid Fjällgatan som bjuder på Stockholm i panoramaformat. Det lugna kvarteret erbjuder utmärkta kvarterskrogar, butiker och dessutom det populära kaféet Pom & Flora dit folk köar för att äta en härlig brunch. 

Mycket goda kommunikationsmöjligheter ges via stadsbussarna 2, 3, 76 och 96 som tillsammans täcker stora delar av innerstaden både dag- och nattetid. Tunnelbanans gröna och röda linje nås annars efter en kort promenad.      

Bostaden erbjuder öppen och ljus planlösning, modernt kök, helkaklat badrum samt ett rymligt sovrum med gott om förvaring i en lågt belånad förening med stabil ekonomi. Lägenheten är i mycket gott skick, bara att flytta in. 

Välkommen att längta hem! 

- Exklusiv vindslägenhet med takbjälkar och betsad ekparkett

- Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet

- Smart förvaring

- Dimbara spotlights  

- Mycket goda kommunikationsmöjligheter

- Till bostaden tillkommer ett eget källarförråd