BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 60A

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4228
  • 122
  • 1878
Värdera din bostad

Beskrivning

Eftertraktat boende i Orminge. Dessa tågvagnar med få lägenheter per trapphus med radhuskänsla är en favorit i Orminges bästa del. Bostaden är i renoverat fint skick och föreningen är otroligt stabil och välskött. Här bor du i en ljus bostad i gavel. Läget är bra med balkong mot ett behagligt österläge. 


Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två rymliga sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerade sovrum med plats för större säng, klädförvaring. Renoverat och fräscht kök som är utrustat med, spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och en kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid köket med plats för 4-6 personer. Balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid i ett behagligt österläge. 

Badrummet är fint renoverat och gjorts större än i originalutförande. Plats för tvättmaskin/torktumlare. Handfat med kommod, spegel ovan med belysning. Duschhörna och en wc. Sjöstens klinker med golvvärme och helkaklade väggar. 

Bostaden har genomgående fint laminatgolv och målade väggar. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Bra balkongläge mot ett behagligt österläge
- Stabil förening, ca 3500 kr lån/kvm
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt