BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöqvarn

Saltsjöqvarns Kaj 35, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 7720
  • 184
  • 2682
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris. Kontakta mäklare för privatvisning! Välkommen till denna fantastiska tvårumslägenhet på en utav Saltsjöqvarns mest attraktiva adresser! Här bjuds det fantastiskt utsikt över Kungliga Djurgården och Gröna Lund, härlig rymd och ljus, gott om förvaring samt en stor balkong med utsikt över Saltsjön. Här kommer ni få njuta av spektakulära solnedgångar och härliga sommarkvällar!

När kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhägningsytor samt förvaring i form av en stor klädkammare. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms allt från stora soffgrupper, tv-möbler samt större matsalsmöblemang.

Köket är mycket välplanerat och är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spishäll samt inbyggt mikro och ugn.

Sovrummet är stort och rymligt med väl tilltagen walk in closet. Här ryms det enkelt större dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. 

Snyggt och stilrent badrum med badkar, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. 

Föreningen är skuldfri därav låga månadsavgifter där TV, telefoni och bredband ingår. Garanterad garageplats följer med lägenheten. Som medlem i föreningen får man dessutom rabatterade priser på Hotel Marina Tower med Sturebadet.

Detta är ett hem som måste ses! Varmt välkomna på visning. 

- Stor balkong med fantastiskt utsikt över Kungliga Djurgården och innerstan.
- Hiss i huset
- Obelånad förening
- Garanterad garageplats till lägenheten
- Rabatterade priser på Hotel Marina Tower