BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 123

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 6555
  • 2376
  • 5011
Värdera din bostad

Beskrivning

Öppen spis och solig balkong är två av detaljerna som utmärker det här fina hemmet! Välplanerad bostad med två rymliga sovrum. Under de senaste åren har bl.a köket renoverats, nya golv har lagts in och väggar har målats. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av två klädkammare samt i källarförrådet som bostadsrättsinnehavaren förfogar över. 

Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en återvändsgata som kantas av grönska. Ca 200 meter bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym.

Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. 
Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. 

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med en öppen spis som ger rummet mycket karaktär. Från fönsterpartierna har du trevligt utsikt över föreningens innergård och återvändsgatan som sommartid är i full grönska. En annan fin detalj är det mörka golvet.

Balkong
Från vardagsrummet nås den mysiga hörnbalkongen med soltimmar från dag fram till ca kl. 19. Här finns plats för en liten soffgrupp, ett bord och en massa växter.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med ett härligt läge helt utan insyn. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå.

Kök
Smakfullt kök med matplats och utsikt över trädtoppar. Här finns gott om skåpförvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, hällspis och ugn.  

Sovrum 2
Även det här rummet är rymligt och ligger helt fritt från insyn och med samma rofyllda utsikt över trädtoppar som övriga rum. Väggarna är målade i en snygg grågrön nyans. Plats finns för säng, nattduksbord, skrivbord och förslagsvis en fåtölj.

Badrum
Stambytt badrum med kakel och klinker i en ljus färgskala. Badrummet är utrustat med handfat, badrumsskåp, badkar och WC.

Hall
Trevlig och välplanerad hall med plats för hatthylla och en byrå. Två klädkammare finns i anslutning till hallen och de rymmer mycket i kläd- och prylväg. För de ting som inte ryms i bostaden så kommer källarförrådet till användning.