BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lugnets Allé 41, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 3959
  • 445
  • 4336
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende på en av Sjöstans bästa adresser med en öppen och social planlösning som erbjuder stora fönster och balkonger i två väderstreck.

Lägenheten är helrenoverad och du välkomnas in i en trevlig hall med ett vackert kaklat golv. Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med kök, vardagsrum och matplats i lägenhetens sociala del som gör detta till hjärtat i lägenheten. Köket är i toppskick med en genomtänkt design, moderna vitvaror och praktisk köksö med matplats som inbjuder till middagar med släkt och vänner. Ett vackert trägolv kopplar samman de öppna ytorna i kök, vardagsrum och matplats med korridor. Från vardagsrummet så når man lägenhetens ena balkong med förmiddagssol och plats för kryddväxter samt fri sikt över Lugnets allé och vy över Hammarbybacken och kanalen.

Korridoren leder bort till lägenhetens andra sida med två sovrum, badrum samt klädkammare. Det helkaklade badrummet innefattar badkar, platsbyggd förvaring och tvättmaskin som komplement till föreningens egen välutrustade och moderna tvättstuga. Master Bedroom är rymligt och rogivande med goda förvaringsmöjligheter. Härifrån når man också lägenhetens andra balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol, insynsskyddat läge mot innergården och med utsikt över Sjöstadsparterren och Sickla kanal. Balkongen har gott om plats för utemöbler, grill och växter för härliga sommardagar. Det andra sovrummet har en perfekt storlek för användning som barnrum, kontor eller gästrum och med inbyggd förvaring.

Varmt välkomna till ett drömboende mitt i Sjöstan.