BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lumagatan 11, BV

  • 3.5 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 5905
  • 1082
  • 5373
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en rymlig och ljus lägenhet med härliga sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan matplats, kök och vardagsrum. I denna tre och en halva, som disponeras som en fyra, finns tre generösa sovrum. Mycket låg avgift i en välskött förening.

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor bakom stilrena skjutdörrsgarderober. I direkt anslutning ligger ett helkaklat badrum med golvvärme. Här finns badkar och tvättdel med arbetsbänk ovan samt förvaringsskåp  

Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök vilket skapar stora sällskapsytor. Lättmöblerat rum med naturlig plats för tv:n, fåtöljen, den stora soffan och matbordet för 10-12 sittande matgäster. Fullt utrustat kök med hel kyl och frys, diskmaskin, ugn samt spishäll. Bra förvaring bakom vita skåpluckor och bra arbetsytor. Stora fönster som vetter i sydost och buskarna utifrån ger ett bra insynsskydd, härifrån är det även sjöglimt ner mot kajen.

Dessutom erbjuds här tre bra sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och skrivbord. Lägenheten ligger i mycket attraktivt läge på lugn gata några meter bort från kajen med fantastik fin sjöutsikt över till Södermalm. Snabb tillgänglighet till fina promenadstråk längs Hammarby sjö - med närhet till både Skanstull och Nackareservatet. Mycket låg avgift i en välskött förening.

Tar ni hissen till våning 3 når ni föreningens trevliga innergård med sittgrupper och lekplats, men utanför dörren ett par meter ifrån ligger Lumapark med gröna ytor och lekyta för barn.