BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Krokhöjden

Rånövägen 8

  • 4 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 4898
  • 741
  • 8253
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och hemtrevligt enplanshus i populära Krokhöjden med möjlighet till 5 sovrum kök och vardagsrum. Huset ligger på en lugn gata med stor tomt. 

Det unika med bostaden är att det mesta är bevarat i original från 1970. Här bor du i ett otroligt populärt familje område med fantastisk natur, bra skolor och förskolor och bra kommunikationer in till stan. Missa inte detta klipp och ta chansen att göra denna bostad till din alldeles egna och sätt din egen prägel. Möjligheterna är många. 

Lite historia om huset:
Köket med luckor och bänkskivor och spis är från 1970. Dock är kyl/frys utbytta. Alla innerdörrar är kvar från 1970.
I badrummet har badkaret bytts ut till en duschkabin 2018 annars tar denna bostad er tillbaka till året1970.
Elementen i bostaden är utbytta. Huset målades rött för första gången 1980.
1970 bestod huset av 5 sovrum ,kök o vardagsrum. Mitten av 70-talet togs väggen ner mellan två små sovrum och det blev ett TV-rum med heltäckningsmatta. Ingången till ett av sovrummen byggdes igen.
Ca 1980 togs väggen mellan TV-rum och vardagsrum ner och nu blev det ett stort kombinerat vardagsrum/ TV- rum.
Nu bestod huset av 3 sovrum, kök och vardagsrum/TV-rum. Så ser huset ut idag.
Yttertaket är nytt sedan nov 2019.
Trädgården på baksidan har en stenlagd uteplats och är insynsskyddad. Säljaren älskade sin trädgård med alla sina blommor, buskar och träd. Det har odlats potatis och lite grönsaker. Nu är det dags för nästa familj att förvalta och förnya detta fantastiska hus. 

Garaget är rymligt och vägg i vägg finns ett stort, isolerat förråd som många boende i området har valt att göra om till gästrum. 

Hemmet har en mycket omtyckt och yteffektiv planlösning i ett plan. Här finns möjlighet till fem bra sovrum och ett stort och ljust vardagsrum. Merparten av villans fönster har utsikt mot den insynsskyddade trädgården på baksidan, men från köket och diskhon har man vy över den lugna gatan. Villan har ett badrum, en wc och en väl tilltagen tvättstuga.