BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 4, vån 9 av 9

  • 3 rum och kök
  • 85.5 kvm
  • Såld
  • 7442
  • 477
  • 6083
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är en av Liljeholmens bästa lägenheter äntligen till salu. I ett fantastiskt läge är det nu dags att erbjuda er en av föreningens bästa 3:a (möjlig 4:a) som sällan är ute till försäljning. Här bor ni i en exklusiv bostad högst upp i huset på våning 9 av 9 med en stor hörnbalkong om ca 36 kvm som gränsar runt hela lägenheten. Den generösa takhöjden om 2.70 m tillsammans med de stora fönsterpartierna, hörnbalkongen ger en luftig, djup och transparent känsla och med himlen så nära. Utsikten från balkongen är magiskt. Här kan ni avnjuta härliga sommardagar med både för- och eftermiddagssol. Lägenheten är helt utan insyn med utsikt över Globen, takåsarna och sjön Trekanten samt med dessa vackra natur. Här kan du avnjuta morgonkaffet i härlig morgon/förmiddagssol liksom fantastiska solnedgångar som är som balsam för själen.

Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till ett socialt umgänge. Tack vare lägenhetens ovanligt stora fönsterpartier från två väderstreck så släpps det in ett härligt ljus mellan rummet. Det är en fantastisk utsikt över Årstaviken, Globen samt sjön Trekanten från dessa fönster.

Vardagsrummet rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, soffbord och mycket mer om så önskas. Detta utrymme går utmärkt att dela av för att få till ett extra rum. Från vardagsrummet nås lägenhetens fabulösa kungsbalkong som sträcker sig längs hela lägenheten. Balkongens höga läge erbjuder vidsträckt utsikt mot Globen och Årstaviken med en härlig utsikt över sjön Trekanten.

Lägenheten erbjuder ett stilrent och påkostat kök med exklusivt och tåligt bänkskiva av komposit (Silestone). Köket har gott om förvaring och arbetsyta. Det finns även en extra avställningsyta utöver i köket med både förvaring och en lyxig vinkyl som rymmer ca 48 flaskor. Bredvid det fina köket finns det gott om plats för matbord för större sällskap om ca 8-10 personer. Den maskinella utrustningen i köket kommer från Siemens och består av induktionshäll, ugn, micro, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i full höjd.

Lägenheten har två rymliga sovrum och har härligt med ljusinsläpp. Ena sovrummet har två stora fönster med trevlig utsikt. Möjlighet finns att dela av detta rum till två mindre sovrum, se alternativ planlösning. I detta rum finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra med förvaring i sovrummet. Det andra stora sovrummet passar utmärkt som the master bed room likväl som det andra rummet. Här finns det gott om plats för förvaring. Ingång till badrum nås från detta rum.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av toalett, kommod med matchande spegelskåp, dusch med glasvägg, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin under bänk och förvaringsskåp ovan. Det finns dessutom stilrena vägghängda skåp för förvaring.

Föreningen har mycket god ekonomi. Historiskt har följande avgiftsjusteringar skett; I januari 2019 sänktes avgiften med 15 %. I december 2017 fick alla medlemmar en avgiftsfri månad och i augusti 2018 två avgiftsfria månader. Under 2019 amorterade föreningen 3 MSEK. Ni får inte missa föreningens fantastiska pool, varifrån ni blickar ut mot Trekantsparken och sjön. Poolterrassen har bästa solläge och erbjuder vackra solnedgångar. T-bana, tvärbana och bussar direkt utanför porten. Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar, inklusive flygbussarna utanför dörren och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger direkt utanför porten och tar er in till Stockholm Centralstation på 10 minuter.

Varmt välkomna på visning!