BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fartygsgatan 6

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Får det lov att vara ett av Sjöstans schysstaste lägen? Här finns en fantastisk fin lägenhet med södervänd uteplats och mycket guldkant både inne och runt husknuten. Även en mulen dag är gråskalan ett skådespel som fångar blicken direkt. Men en solig dag får ljuset fritt spelrum mest hela dagen. Den öppna planlösningen hjälper så klart också till, här samsas kök. matplats och vardagsrum i ett enda stort rum.
Själva köksdelen smälter snyggt in längs ena väggen, så känslan här blir riktigt lounge-skön. Du behöver alltså knappast slå på stort när du har fest, det räcker bara att sätta gästerna på rätt sida bordet. Till bords sitter ni lätt fyra-sex personer, lite beroende på vad du har valt för bord. Kanske fler om det behövs.
I vardagsrumsdelen är det kanske inte så mycket att diskutera exakt var soffan ska stå. Men du skulle ju kunna välja bort soffan helt och ställa dit två grymma fåtöljer i stället. Golvet är trevligt och sträcker sig över hela lägenheten.
Sovrummen är i dagsläget två till antalet, men det går lätt att återställa till ett sovrum, om behovet inte finns. Men jag tänker jag att om ni är två i hushållet så skulle ni kunna ha dubbelsängen i det stora sovrummet och ha det andra som en walk-in-closet eller ”medierum”.
Och sist men inte minst, även badrummet har fått en väldigt mild nyans av grått på golvet. Golvvärme här, så du behöver inte vara rädd för ett kyligt mottagande någon gång under året. En kombinerad tvättmaskin och torktumlare har fått plats utan problem med lite förvaring kopplat till dessa bestyr. Hel och ren på ett smidigt sätt, och du är redo för ditt mondäna stadsliv utanför dörren. Eller varför inte en löprunda runt viken?

Hmm.. Få se nu, blir det att kila ner till Coop och handla middagen till ikväll eller tar du den smidigaste vägen och hämtar takeaway från den Indiska restaurangen Namaskaar på Lugnets Allé? Det är så nära så du kan gott chilla en stund till innan du bestämmer dig. Är du ute efter leva det enkla livet? Då har du hittat hem.