BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 34

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 10495
  • 757
  • 4900
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor man lugnt och skönt i underbar vindslägenhet med en total golvyta om 41 kvm och en takhöjd upp mot 4 meter. Mycket rogivande boende utan grannar över sig eller åt sidorna. Ett perfekt hem för dig som värdesätter både sober design och det som karaktäriserar en vindsvåning som takfönster, takkupa, murstockar, tegelväggar och takbjälkar. Ett hem att trivas i året om i en underbar boendemiljö på en av Södermalms mest efterfrågade adress.

Bostadsyta - 41 kvm
Mycket väldisponerad vindsvåning som upplevs betydligt större är sina kvadratmeter. Lägenheten har en boarea om 38 kvm med total brukbar bostadsyta (golvyta) om 41 kvm.

Brandbalkong – En liten mysig oas
Från lägenheten når man enkelt via en tjusig trapp den brandbalkong i sydvästläge som finns för bostaden. Varför inte ta med sig frukosten ut och njuta av solen och sommaren, eller avnjut kvällskaffet i skymningen med en filt på ryggen medan du blickar ut mot takåsarna?

Vardagsrum – Inbjudande och trivsamt
Fint vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som inbjuder till trevligt häng men även till återhämtning och lugna stunder. Vardagsrummet har bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Rummet utmärks av den stora vackra väggen som när den löper upp mot takbjälkarna övergår från puts till tegel.

Stilrent kök - Plats för stora sällskap
Fint kök (2016) med plats för ett rejält matbord och med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar fina sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, integrerad diskmaskin, spishäll, helintegrerad diskmaskin, spisfläkt samt inbyggd varmluftsugn. LED-belysning ovan bänkskivor i kompositsten ger köket det lilla extra.

Sovrum med två takfönster
Vackert sovrum med två fina takfönster som ger vackert ljusinsläpp. Den trapp som finns mot övriga delen av lägenheten skapar härlig dynamik. Här finns plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en rymlig garderobsvägg.

Stilrent badrum 
Påkostat badrum (2014) med infrästa ledningar, helkaklade väggar och golvet belagt med fint klinkers från Marrakech. Badrummet är utrustat med golvvärme och badrumsutrustningen består av dusch, himmelsdusch, duschväggar i klarglas, toalett, handfat och hyllor. En trevlig detalj är den nisch för tvålen och schampot som finns in duschdelen. 

Välkomnande hall
Välkomnande hall där man direkt möts av lägenhetens rymd och vackra nyslipade fiskbensmönstrade parkettgolv som löper vidare in i lägenheten. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt för extra förvaring.

Övrigt
Lägenheten är utrustad med Air conditioning (kyla och värme) där elen betalas av bostadsrättföreningen.
Föreningen ställer sig positiva till en byggnation av takterrass i anslutning till lägenheten (godkänt av föreningen 2018). Observera dock att ansökan om bygglov måste sökas och beviljas.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd om ca 3 kvm.