BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Skridskovägen 9D, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • Såld
  • 5788
  • 2418
  • 7634
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva en av Västertorps finaste lägenheter. Mycket karaktärsfylld och ovanlig 4:a i ett högt och insynsskyddat läge. Lägenheten är belägen i en omgjord skola med över 3 meter i takhöjd och stor balkong i söderläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Föreningen har både hiss och parkeringsplatser. Denna lägenhet måste bara upplevas.

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i praktiskt förvaringssystem bakom gardiner. Ekparkett på golvet med snygg grå heltäckningmatta och modern grågrönmålade väggar. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generösa och ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Väl inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som binds samman av en köksö som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel och bokhyllor. Från vardagsrummet finner ni utgång till den stora och mysiga balkongen i sydvästläge med både fri och fin utsikt mot takåsar samt skog.

KÖK
Bostadens kök erbjuder trevliga sociala ytor med vita låd och skåpsluckor som matchar perfekt med den ljusa bänkskivan. Här underlättas matbestyren med ordentliga arbetsytor och bra förvaring, även köksön har underskåp. Här finns det gott om plats för 6-8 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, fläkt, fullt utrustad med kyl och frys. Här kan ni avnjuta härliga luncher och middagar i solen.

SOVRUM
Rymligt och rogivande sovrum med stort fönster med bra ljusinsläpp. Inmålad garderobsvägg i den snygga väggfärgen. Ekparkett på golvet och gråblåmålade väggar. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. De andra två sovrummen har generös takhöjd om ca 3,2 m. Båda rummen har platsbyggda loft och två garderober i vardera rum. Ekparkett på golvet och gråmålade väggar.

INRE HALL
Rymlig inre hall som idag används som arbetsplats. Ekparkett på golvet och fin tapet.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med badkar och tvättpelare. Vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustat med WC, badkar, tvättställ på kommod, badrumsskåp, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

EXTRA FÖRRÅD
Mycket rymligt extra utrymme för förvaring. Här har ni möjlighet att skapa eran dröm walk-in-closet. Detta rum kan även med enkelhet göras om och användas som kontor alternativt barnkammare vid behov.

FÖRRÅD
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.