BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Sulitelmavägen 27

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 7530
  • 607
  • 4788
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad gaveltrea med fantastisk utsikt och balkong med sol under eftermiddag och kväll. Genomgående ljus och social lägenhet med stora sällskapsytor och ett rymligt kök med matplats. Två väl tilltagna sovrum med plats för både större sängar samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett och badkar. Dessutom finns här både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Dessutom finns här en charmig öppen spis. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslagen utsikt samt eftermiddags-/ kvällssol. Vidare finns köket i anslutning med en stor matplats. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som fullstor diskmaskin, kyl, frys samt induktionshäll, ugn och fläkt.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som vacker fiskbensparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor. Som kronan på verket finns en öppen spis, få förunnat i området.

Brf Marsfjället 5 är en utav Tranebergs bästa föreningar. Låg belåningsgrad och mycket välskött förening som disponerar över en fastighet i väldigt gott skick! Föreningen förfogar över tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, snickarrum samt dubbla förråd till alla lägenheter. På tomten finns en stor altan med fin förmiddagssol, odlingsmöjligheter samt gemensam grill.

- Svårslaget läge med morgon- och kvällssol
- Utsikt över hela västerort
- Extremt lågt belånad förening
- Högst upp i huset
- Öppen spis
- Högt i tak
- Endast några minuter till tunnelbanan
- Dubbla förråd
- Återvändsgata

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.