BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Betsövägen 4

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • 1.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

-Kontakta mäklaren för visning-

Välkommen till denna rymliga och fina etta som enkelt kan byggas om till en 1,5:a. Eftersom bostaden har en öppen planlösning får du en fantastisk rymd och ljusinsläpp från bostadens samtliga fönster. Stora sociala ytor att umgås på samtidigt som du kan duka långbord för stora bjudningar. Ett måste att se, bara att flytta in! Flexibelt tillträde.

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor i garderober och hatthylla. Fräscht helkaklat och stambytt badrum med klinker och kakel i vitt och grått. Här finns badkar, toalett, badrumsskåp och handfat. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. Fint och perfekt utformat kök med vita luckor, vitt kakel och bra arbetsytor. Vitvaror såsom integrerad diskmaskin, kyl/frys, fläkt i rostfritt och ugn. Gott om förvaring för porslin och köksredskap samt en trevlig matplats med möjlighet att göra långbord för hela släkten. Vardagsrummet generöst där plats finns för det mesta och sen även en trevlig sovdel. Alkoven kan avskärmas som vissa gör med en vägg. I rummet finns även en trevlig fransk balkong. Vitmålade väggar och fint golv i laminat. 

Alldeles i närheten har ni motionsslingor, fina parker för både den lugna och den aktiva med basketplaner, tennisplaner, fotbollsplaner och beachvolleyboll plan. Bara ett par minuters gång från bostaden finns två fantastiska badsjöar, Glasbrukssjön och "Trollan". Alldeles intill bostaden ligger Orminge Centrum med ett stort utbud av service, caféer, butiker och restauranger! Orminge Centrum är också knytpunkten för Saltsjö-Boo där ni har alla bussförbindelser 1 min från bostaden som tar er till Slussen på ca 15 min där bussarna går dygnet runt. 

- Ljus och luftig etta med generösa fönsterpartier
- Planlösning med stora möjligheter, sätta upp och ta ned väggar
- Fransk balkong
- Genomgående fint skick, bara att flytta in!
- Fantastiska bussförbindelser
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm