BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 19D, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 5630
  • 766
  • 3423
Värdera din bostad

Beskrivning

Känslan när du kliver in i hallen med öppen planlösning, högt fritt västerläge läge med stora fönsterpartier och en takhöjd om 3,28 meter är riktigt mäktig. Unik takhöjd för detta projekt. En bostad för dig som söker en unik tvåa. Kom på visning och upplev bostaden själv!

Belägen på femte våningen hittar vi denna nyproducerade pärla om 54 välplanerade kvadratmeter. Med 3,28 meters takhöjd får bostaden en mycket luftig och ljus känsla. Bostaden inrymmer hall, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med förvaringsmöjligheter, ett välutrustat badrum samt ett komplett utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Balkongen får sol från ca 13-tiden tills den går ner, här kan du ha trevliga eftermiddagar. 

-Nyproducerad tvåa
-Stor balkong i västerläge
-Optimal planlösning
-Gemensam takterass
-Möjlighet till egen odlingslott
-Takhöjd om 3,28 meter
-Centralt i Sjöstan, nära till allt 
-Förråd om ca 4 kvm i trapphuset
-Möjlighet till garageplats

Ett nyproducerat boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Gemensamma talkterasser, odlingslotter, välplanerade kvadratmeter och samlingsplatser skapar visionen om en modern grön gemenskap.

HALL
Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. På golvet ligger en vacker ekparkett ooh det första som slår en är takhöjden om hela 3,28 meter. Säkerhetsdörr finns. 

KÖK
Köket är ljust och trivsamt. Arbetsbänk i natursten samt fina förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, mikro, kombinerad kyl och frys samt fläkt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum lämnar generös plats för matmöbel med tillhörande stolar samtidigt som fönster och balkongdörr släpper in rikligt med ljus, vilket adderar till känslan av rymd.   

BADRUM
Badrummet är helkaklat och stilrent. Här finns WC, duschhörna, handfat med kommod, handdukstork, badrumsskåp samt tvättmaskin med tillhörande arbetsyta och vägghängd förvaring. 

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Den otroliga takhöjden i kombination med väl tilltagna fönsterpartier ger en luftig och ljus känsla. Från rummet nås bostadens balkong i sydostligt läge med plats för balkongmöbler och växtlighet. 

SOVRUM
Sovrummet är rymligt och rofyllt. Plats för dubbelsäng och annat möblemang. Bra förvaring finns i befintlig garderob med skjutdörrar. Fint ljusinsläpp från insynsskyddat fönster.