BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kronobergsgatan 41

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 5031
  • 713
  • 4031
Värdera din bostad

Beskrivning

I mycket gott skick och med en enastående planlösning är detta utan tvekan en av de bästa mini två:orna på Kungsholmen. Här bor ni i en välskött förening nära vackra promenadstråk men ändå med närhet till stadspulsen och kommunikationer.

Beläget på Fridhemsplan med direkt närhet till allt; matbutiker, butiker, restauranger och kommunikationer. Med två tunnelbanelinjer och inte mindre än tre blåa stadsbussar ligger ingenting långt bort. Här finner ni välrenommerade restauranger såsom AG och Sixten & Frans.

En kort promenad över Sankt Eriksbron tar dig till Sankt Eriksplan och hjärtat av Vasastan där ni finner ytterligare stort utbud av restauranger och caféer. Här bor man centralt men ändå i lugnet med vatten och parker i närheten.

Bakom den tidsenliga ytterdörren gömmer sig den här charmiga bostaden som har fått en genomgående renovering under det senaste året med bl a ny elcentral.

Första steget i hallen ger oss en direkt insyn till köket och en glimt av vardagsrummet. Till vänster i hallen finns en inbyggd garderob, perfekt för avhängning.

Köket är inrett med modern och tidlös stil med smakfulla materialval, fina parkettgolv och målade väggar.

Sovrummet nås från vardagsrummet och rymmer säng samt platsbyggd garderob. Vägghängda skåp optimerar förvaringsutrymmet.

I vardagsrummet flödar ljuset genom ett stort spröjsat fönster som tydligt vittnar om byggåret 1926. Det är ett lättmöblerat rum med plats för både matbord och sittgrupp.

Badrummet ligger till höger i hallen och är smakfullt renoverat. Ytorna är maximalt utnyttjade med duschhörna, spegelskåp, handfat och wc.

- Ljus och yteffektiv mini tvåa
- Vackra 20-tals detaljer
- Stambytt förening
- Genomtänkt förvaring
- Fina promenadstråk
- Levande stadsdel
- Utmärkta kommunikationer
- Karlbergskanalen utanför
- Fridhemsplan runt knuten

Dett är ett hem som måste ses, välkommen på visning!