BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 80, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 7325
  • 1985
  • 3584
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris! Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade tvårumslägenhet med en generös tilltagen balkong. Här bor du i en väldisponerad bostad med gott om förvaring. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City.

Nu finns chansen att förvärva denna drömlägenhet i Nackas absolut attraktivaste områden. Bostaden erbjuder allt från en stor balkong och välplanerat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den rymliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är stort och öppet och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet rymmer allt från större soffgrupp, tv-möbler, matbord samt annat möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet når man köket som är välplanerat med gott om förvaring och arbetsutrymme samt med matplats till 4-6 personer. Köket har snygga köksluckor i vit kulör och vitvarorna består av induktionshäll/ugn, inbyggd mikro, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Bostadens härliga balkong når man från vardagsrummet. Balkongen som är delvis inglasad erbjuder gott om plats för mattgrupp, soffgrupp samt odlingsmöjligheter. Från balkongen har man även vattenkontakt och utsikt mot Djurgården.

Bostaden har även ett rymligt sovrum med bra möbleringsmöjligheter samt förvaring i form av en stor klädkammare.

Stort badrum med wc, dusch, handfat med förvaring, handdukstork samt tvättmaskin kombinerat med torktumlare. Välkommen på visning


- Härlig balkong som är generös tilltagen
- Öppen social planlösning!
- Toppmodern bostad, bara att flytta in!
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med bussar samt pendelbåten in till City