BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-boo - Tollare

Tollareslingan 26, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 73 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna pärla på våning 2 med en spektakulär utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Vån 2, med vattenkontakt
- Utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Fantastiskt badrum
- Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja.
- Nära till natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss där även SL-kort accepteras ombord

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares härligaste lägen 2 trappor upp i huset med utsikt mot vattnet. Här finner ni en stor möblerbar balkong mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen gör entré vid soluppgång och försvinner vid skymning. 

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster. Vita köksluckor, bänkskiva i trä, stänkskydd i grått kakel, och vitvaror i rostfritt. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum som är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med takdusch och duschväggar i glas. Kommod i vitt, spegelskåp, handdukstork samt tvätt- och torkmaskin med praktisk arbetsbänk i vitt med överskåp i vitt för ytterligare förvaring.

Bostaden har ett sovrum som är väldigt generöst och rymmer stor säng, sängbord samt bra förvaring i flera platsbyggda garderober. Lägenheten är belägen 2 trappor upp i huset mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats.

Till bostaden hör ett förråd.

Varmt välkomna på visning!