BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sulvägen 69

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 5711
  • 1543
  • 8869
Värdera din bostad

Beskrivning

En alldeles underbar uteplats och ett attraktivt gavelläge med stora fönsterpartier är vad som utmärker det här fina hemmet. 
På Sulvägen 69, i populära Brf Solberga Torg, finns den här fina bostaden med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och härifrån nås också utgången till uteplatsen. Uteplatsen blir verkligen till ett extrarum under större delen av året, med plats för flera olika utemöbler och blommor. Härifrån har du utsikt över bergknallar och träd. Uteplatsens placering bjuder också på många soltimmar från dag till kväll.

De stora fönsterpartierna åt tre håll i kombination med de ljusa färgvalen gör hemmet riktigt trivsamt. Bostaden har ett underbart läge med fint ljusinsläpp och utsikt över grönska.  

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym.

Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knutpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Uteplats
Det som utmärker det här hemmet är den underbara uteplatsen med stort trädäck som sedan går över i en stenbeläggning. Snygg inramning med skiljeväggar i trä och en del med armeringsjärn där växterna gärna klättrar.
Läget är också suveränt, under sommarhalvåret är uteplatsen inbäddad i grönska och blir till en privat oas. Placeringen bjuder på härliga soltimmar från dag fram emot kvällen. Här kommer många dagar och kalas att tillbringas. 

Kök 
Köket går i en smakfull färgskala med vita släta köksluckor. Från de stora fönsterpartierna har du utsikt över uteplatsen och det fina skogspartiet utanför. Här kan du duka upp ett matbord för många gäster vid kalas, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Vardagsrum 
Inbjudande vardagsrum med fönster åt två håll. Gavelläget gör att bostaden blir extra ljus och trivsam. Här finns plats för en stor soffgrupp, läsfåtölj och tv-möbel.

Sovrum 2 
I anslutning till vardagsrummet är bostadens största sovrum beläget. Längs ena väggen finns garderober med skjutdörrar. Rummet har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. En fin detalj är den ljusgråa heltäckningsmattan som ger en ombonad känsla (parkett finns under). Lugnt läge mot föreningens innergård. 

Sovrum 1 
Det här rummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord. Längs ena väggen finns plats för garderober.  

Badrum
Smakfullt badrum med härlig golvvärme och öppningsbart fönster. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp.

Hall
Välplanerad hall med plats för hatthylla, sittbänk och en byrå. På golvet i samtliga rum, utom badrum och ett av sovrummen, pryder en enhetlig parkett. Samtliga väggar i bostaden är vita.
Lite längre in i hallen finns en praktisk klädkammare. För de ting som man inte vill förvara i bostaden så kommer vindsförrådet till användning, beläget i samma port.