BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Safirgränd 47

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 5882
  • 927
  • 2091
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Sällan till salu! Högst upp i huset väntar det här fina hemmet med bland annat en stor inglasad balkong, ett smakfullt kök och två bra sovrum. Ett av sovrummen har också en fransk balkong. Fönsterpartier i två väderstreck i kombination med läget resulterar i ett ljust hem året runt. 

Några få minuter promenadväg bort nås Västberga Handelsplats med bland annat Stora Coop. Det är gångavstånd till Telefonplan men det finns också bra allmänna kommunikationer, bland annat buss 142 som trafikerar mellan Telefonplan och Älvsjö. Solbergaskogen är ett grönområden i närheten och där finns bland annat ett utegym. Parkleken Kristallen finns också på gångavstånd. Området har också omtyckta förskolor- och skolor.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm 


Balkong
Från vardagsrummet nås balkongen som verkligen blir till ett extrarum under hela året, tack vare inglasningen. Härifrån bjuds du på en härlig utsikt över trädtoppar som under sommarhalvåret står i full grönska. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas.

Vardagsrum 
Trevligt vardagsrum med gott om utrymme för en soffa, bord, tv-möbel, bokhylla och förslagsvis en fåtölj. Nuvarande ägare har även en matmöbel i vardagsrummet. Innan först valde nuvarande ägare att låta sätta igen dörröppningen mellan vardagsrum och kök.

Kök 
Smakfullt kök med vita köksluckor och bänkskivor i granit. Här finns bl.a kyl (ny 2020), frys (ny 2020), diskmaskin, induktionshäll och ugn samt ugn och kombinerad mikro. Intill köksfönstret får ett matbord plats. Härifrån har du en härlig utsikt in mot stan som blir extra effektfull vid skymning.  

Badrum
Det rymliga badrummet går i en smakfull färgskala och har bland annat härlig golvvärme, dusch med vikväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas.   

Sovrum 1
Bostadens större sovrum är ljust och rofyllt, helt fritt från insyn. En fin detalj här är den franska balkongen. Längs ena väggen finns flera garderober. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord. 

Sovrum 2 
Det mindre sovrummet är även det ljust och i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och bokhylla. Även härifrån har du samma ostörda läge med trevliga utsikt över trädtoppar.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta i garderoben med praktiska skjutdörrar. På golven i alla rum, utom badrum, ligger en enhetlig parkett.
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett rymligt förråd som nås från samma port.