BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 164

  • 2 rum och kök (1 rum och kök enligt föreningens register)
  • 62.5 kvm
  • Såld
  • 4157
  • 1113
  • 1660
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt läge, inglasad balkong och stora sällskapsytor! Från sovrummet nås den underbara inglasade balkongen som verkligen blir till ett extrarum under större delen av året. Från balkongen har du en fin vy över den grönskande innergården och omgivningen. Sovrummet är i bra storlek och härifrån nås dessutom en walk-in-closet. Badrummet är bland annat utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Omtyckt förening med möjlighet för de boende att hyra/nyttja flertalet gemensamma ytor såsom garage, bastu, pool, gym, festlokal och två övernattningslägenheter.

En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. 
Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm

Balkong
Det som utmärker det här hemmet är bland annat den inglasade balkongen med ett högt läge. Under sommarhalvåret har du härifrån en härlig utsikt över den gröna innergården och omgivningen. Inglasningen gör att balkongen går att nyttja under större delen av året. 

Vardagsrum 
Bostaden har en riktigt trevlig layout, vardagsrummet är i öppen planlösning kökets matplats vilket gör att ett långbord går att duka upp vid kalas eller högtider. Här finns plats för en stor soffgrupp, fåtölj, bokhylla och tv-möbel. 

Kök 
Köket går i en modern färgskala med gråa köksluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, hällspis, mikro och diskmaskin. 

Sovrum 1 
Det här är ett riktigt drömsovrum, väl tilltaget i storlek och med stort fönsterparti som vetter mot balkongen. Plats finns för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. Längs ena väggen finns en garderob.
Från sovrummet nås klädkammaren som har plats för mycket kläder och prylar.

Badrum 
Härligt badrum med trevliga detaljer såsom golvvärme och väggnischen med infälld stor spegel. Längs ena väggen finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch, vägghängd WC samt handfat.

Hall
Trevlig hall med plats för ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns en inbyggd garderob.