BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Gumshornsgatan 7, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 29.5 kvm
  • Såld
  • 5967
  • 1989
  • 5495
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fint nyrenoverade etta med toppläge i hjärtat av Östermalm. Belägen ett stenkast från Karlaplan i en av Östermalms populäraste föreningar Brf Gumshornet, har du alla bekvämligheter runt hörnet och kort promenadavstånd till Strandvägen, Djurgården och Gärdet.  

Lägenheten är perfekt planerad med ett fantastiskt ljusinsläpp samt balkong i soligt söderläge! Precis utanför huset ligger den idylliska Gumshornsparken med gröna ytor och gemensamma utemöbler.

Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska 1930-tals attribut, så som högt i tak, stora fönster samt vacker fiskbensparkett. Hallen har gott om avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt en generös inbyggd klädkammare. Rakt fram från hallen ligger det rymliga badrummet med kaklade väggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring, handdukstork samt dusch.

Vidare in i lägenheten finner vi det luftiga och ljusa vardagsrummet med stort fönsterparti mot en lugn innergård. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp med tillhörande möblemang, en matplats invid fönstret med rum för 4 personer, säng (i dagsläget står här en 1.20-säng) samt förvaringsmöbler. Pricken över i:et är balkongen som är väl tilltagen i storlek och belägen i soligt söderläge.

Det nyligen renoverade köket är mycket smakfullt i en grå färgskala som snyggt bryts av med mässingsdetaljer. Bra förvaringsmöjligheter med skåp hela vägen upp till tak samt generös arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av varmluftsugn, induktionshäll, kolfilterfläkt samt kombinerad kyl och frys. Ett tidstypiskt stort fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Bostadsrättsföreningen Gumshornet är en välskött förening med god ekonomi och låg avgift där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår. Fina gemensamma utrymmen så som cykelförråd, garage (med 110 parkeringsplatser), 3 tvättstugor samt grovsoprum. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

En lägenhet som passar perfekt för dig som vill bo på ett lugnt läge i hjärtat av Östermalm med närhet till allt!