BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariaberget

Tavastgatan 27

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 8520
  • 1462
  • 7977
Värdera din bostad

Beskrivning

Mariabergets finaste 2:a med egen balkong och gemensam takterrass är nu till salu. Lägenheten har alla rätt såsom kakelugn, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum och en balkong mot sagolika och lummiga innergården. En bostad du måste få uppleva på plats. Välkommen på både öppen visning och yogavisningen som hålls med egen instruktör en timme innan utsatt visning. Separat anmälan krävs till yogavisningen med begränsade antal platser. Den öppna visningen kräver ingen separat anmälan utan det är bara att komma. Hjärtligt välkomna att uppleva den fina känslan i bostaden mitt i hjärtat att kulturkvarteren vid Mariaberget. 

Denna varsamt och smakfullt renoverade 2:a inbjuder till allt ifrån sociala middagar tack vare den öppna planlösning eller lugna hemmakvällar där man kan sitta på den ljuvliga balkongen som vetter in mot den nästan overkligt vackra innergården där känslan och tankarna tar en till Frankrike. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social yta och här ifrån nås också balkongen som ger en oslagbar charm och ett extra rum. Köket är stilrent renoverat med smakfulla materialval såsom ljusa toner och marmor, samt gott om ytor och förvaringsmöjligheter i under och överskåp. Köket smälter in fint med resten av lägenheten i ljusa färger och här finns all tänkbar maskinell utrustning. I lägenheten ligger genomgående vacker fiskbensparkett från hall till sovrum. Badrummet nås från hallen och är ljust samt helkaklat. Längst in i lägenheten nås bostadens rofyllda sovrum och här finns plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober. Lägenheten ligger lugnt mot föreningens mysiga innergård med balkongen som ett extra plus, perfekt för ljumna sommarkvällar med vänner. Föreningen har även en gemensam takterrass som får disponeras av föreningens medlemmar som ger en magnifik utsikt över Södermalms takåsar och vackra byggnader. 

Hall:
Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett ljust och välkomnade sätt och redan här möts man av den fina känslan. Direkt till höger ligger badrummet och rakt fram kliver man in i köket. 

Badrum:
Rymligt och helkaklat badrum med plats för badkar för den som önskar. I dagsläget finns dusch bakom glasdörrar, wc samt handfat. Plats för övrig förvaringsmöbel. 

Kök & Vardagsrum:
Dessa vackra och integrerade rum är hjärtat i själva bostaden. Vita över- och underskåp från golv till tak. Marmor på både arbetsbänk och ovanför. Gott om plats för ett större matbord invid fönstret. Balkongen i soliga söderläget blir som en förlängning av matplatsen på sommarhalvåret. Härlig vardagsrumsdel med rofylld utsikt över innergården. Gott om utrymme för soffmöblemang och sideboard. Här finns också den ståtliga kakelugnen som ramar in rummet. Från vardagsrummet nås lägenhetens sovrum.

Sovrum:
Ljust och rofyllt sovrum mot lugna innergården. Ett härligt rum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober.