BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Visirvägen 24

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 8874
  • 1366
  • 2083
Värdera din bostad

Beskrivning

Kärlek vid första ögonkastet. Ibland händer det, vare sig du vill eller inte. En enda blick, en vy, ett ögonblick som förändrar allt. Både en fast punkt i tillvaron och avstamp mot din nya världsbild. En tvåa kan vara så mycket mer än bara kvadratmeter på ett papper. Visirvägen 24 är verkligen en ljusstark stjärna på 49 kvadrat och fantastiskt charmig dessutom. För att inte tala om balkongen, som blir den självklara njutarplatsen hela sommarhalvåret, eller varför inte ta med flintasteken ut till någon av grillarna på gården.

Kolla postlådan direkt innanför porten innan du tar trapporna upp till dig. Kliv in i lägenheten och härifrån har du direkt fri sikt mot vardagsrummet. Du kan parkera rätt många skor och jackor här utan att det blir stökigt. Och välkomnande klinkers på golvet; innan parketten tar vid.
Det bästa med köket är vardagsrummet, den öppna helheten rummen emellan ger en alldeles speciell känsla. Men själva köksdelen går inte klaga på heller. Här lagar man gärna för långa middagar med många gäster. Bli inte förvånad om dina vänner bjuder in sig själva hit, det har alltid varit ett populärt häng.
Från vardagsrummet når du balkongen. En balkong som du kommer uppskatta väldigt mycket på sommaren.Glöm dock inte att stänga dörren innan du går hemifrån på morgonen, så att inte regnet hittar in på parketten.
Sovrummet ser stort ut på bild, och tro mig det är inte kameran som ljuger. Fritt fram att baxa in både 160- och 180-sängen om du behöver, men såklart inte samtidigt då. Det är ett härligt rum att både somna och vakna i, oavsett hur du parkerar sängen.
Badrummet är kaklat på golv och väggar, och kan med en inte alltför stor ansträngning uppdateras så som du vill ha det. Kanske en ny färg på kommoden? Kanske att ett badkar får plats? Tvätt och tork är inte det roligaste att ägna livet åt men här känns det faktiskt inspirerande att skrida till verket. Fönstret ger fint ljusinsläpp.