BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hemmesta/Nolsund

Kastmyravägen 7

  • 5 rum och kök
  • 145 kvm
  • Såld
  • 1008
  • 10
  • 12497
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna att förvärva denna fantastiska fastighet om 2 487 kvm tomt och en huvudbyggnad som mäter 145 kvm. Här finner ni en dröm för såväl den trädgårdsintresserade som för barfota sommarbarn.
Redan från uppfarten möts ni av en hemtrevlig och familjekär huvudbyggnad som restes 2008 i en lummig och rogivande omgivning. Huset är i mycket gott skick som med varsam hand blivit omhändertaget och renoverat. Här finner ni välplanerade kvadratmetrar där funktionalitet och design står i fokus. Stora fönsterpartier från samtliga rum skänker ett rikligt ljusinflöde mot en grönskande, lummig vy helt utan insyn. Tomten är av varierande karaktär där du möter gräsyta, berghällar och möjlighet för större planteringar runt en ljuvlig lättskött naturtomt där valet av plats för morgonkaffet eller kvällsté:t är många. När snön faller och isdropparna stelnar mot husknuten finner ni en vedeldad badtunna på uteplatsen som höjer livskavlitén ytterligare.

På tomten finner ni även ett garage som mäter 25 kvm samt ett förråd om 15 kvm.

Här bor ni i ett mycket fördelaktigt område med närhet till såväl kommunikationer, serviceutbud, vatten och grönska. Direktbuss till Slussen finner ni inom gångavstånd från fastigheten.

Välkomna hem till Kastmyravägen 7!

- Direktbuss till Slussen inom gångavstånd
- Garage 25 kvm med indraget vatten och kommod
- Förråd 15 kvm
- Lummig grönska
- Burspråk
- Inkopplat larm i fastigheten
- Vedeldad badtunna
- Nära badplats
- Hemmesta
- Lättskött naturtomt
- Genomgående infällda spotlights i tak
- Insynsskyddat
- Närhet till serviceutbud
- Närhet till skola och förskola