BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Södermannagatan 60

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 4687
  • 539
  • 3551
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende på Södermannagatan i SoFo. Här finner du en välplanerade 1,5:a i populära och välskötta Brf Eken 17 med mycket låga avgifter där bredband och TV ingår.

Här bor du på optimal adress, fem minuter från Nytorget och kommunikationer precis utanför porten. Bostaden har fina bevarade detaljer från byggåret så som fiskbensparkett, trägolv, högt till tak och serveringsskåp.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Med sin närhet till flera parker och populära Nytorget, och med en grönskande innergård, bor du i en liten oas mitt på Söder intill populära SoFo! Alla rum är inbjudande och väldigt rymliga vilket gör det lätt möblera. Utöver detta hör även ett generöst vindsförråd till lägenheten.

I hallen finns platsbyggd hatthylla och plats för skoställ undertill. Hallen tar dig sedan vidare till en större innerhall som rymmer plats för garderober och skrivbord. Väggarna är ljusmålade och på golvet ligger en fint trägolv som smälter samman fint med fiskbensparketten i vardagsrummet.

Från hallen kommer du direkt in i vardagsrummet och köket. Vardagsrum är luftigt med högt i tak, ljusa väggar och vacker fiskbensparkett. Bra med plats för att inreda med soffa och tillhörande möblemang men även gott om plats för en stor säng och förvaring.

Köket är genomtänkt med gott om yta för matlagning och förvaring i under samt överskåp med luckor som går hela vägen upp i tak. Bänkskiva i trä och ljust kakel. Här finner ni ett charmigt bevarat serveringsskåp som på ett fint sätt bryter av mot det moderna köket. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, diskho, gasspis och ugn samt fläkt. Här finns även för matbord med plats för 2-4 personer.

Badrummet är mycket rymligt med helkaklade väggar. Badrummet består av WC, dusch med glasdörrar, handfat med underskåp och spegelskåp.

Föreningen är mycket stabil och välskött med god ekonomi och bra kassaflöde.

Varmt välkommen på visning!