BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 27

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 5629
  • 680
  • 3882
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris. Kontakta mäklare för visning. Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och helt nyrenoverade funkis 2a i populära Kvarnholmen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City med både buss och pendelbåt. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, nyrenoverat kök med gott om förvaring till en härlig balkong i söderläge. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Från hallen kommer man in till bostadens välplanerade kök som är nyrenoverat och fullt maskinellt utrustat. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor och har en naturlig och bra matplats vid fönstret.

Vardagsrummet är stort och luftigt och är väldigt lättmöblerat. Här får man enkelt plats med större soffa, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden finns i alla rum.

Bostaden har ett ordentligt och gediget sovrum! Sovrummet rymmer en större dubbelsäng och klädförvaring i form av en mycket rymlig klädkammare. Från sovrummet når man den fantastiska balkongen som ligger belägen i bästa söderläge. Balkongen rymmer enkelt liten sittgrupp och gröna växter

Yteffektivt och nyrenoverat badrum i tilltalande färger med badkar och handfat samt tvättmaskin. Bostaden har även en separat toalett med wc och handfat.

Detta är en bostad som måste ses på plats. Varmt välkommen på visning!

- Nyrenoverad 2a med optimal planlösning.
- Balkong i söderläge.
- Fantastiskt läge
- Kök fullt utrustad maskinellt
- Nackas mest populära bostadsområde