BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Magasinsgången 5

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 4897
  • 761
  • 8840
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna spektakulära etagelägenhet med hörnläge på Kvarnholmen! Här bor du med panoramafönster från golv till tak på båda våningsplanen. Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp helt utan insyn. Dubbla badrum och stor balkong med trätrall där du njuter av kvällssolen och de båtar som passerar.

Lägenheten är på 3 rum och kök om 79 kvadratmeter fördelat på två plan i etage med fantastisk panoramavy från hela bostaden. Lägenheten har en social öppen planlösning och högt i tak. Modernt kök med vita köksluckor, härligt fönster ovan arbetsbänk och rostfria vitvaror såsom side by side kyl/frys från SMEG, dubbla ugnar, häll, inbyggnadsmicro samt integrerad diskmaskin. Plats för trevliga middagar vid matbord för 6-8 personer. De stora fönsterna sträcker sig över båda våningsplanen vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och oslagbar känsla helt utan insyn. På nedre plan finns ett sovrum som avskiljs från vardagsrummet med vackra industridörrar. Här finns ett trevligt fönster med magisk utsikt över inloppet. Badrummet är stort och helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschväggar i glas, toalett, handfat med kommod i vitt, kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och bra förvaring i överskåp. Den vackra trappan tar oss upp till lägenhetens övre plan där det stora sovrummet finns. Även här slås man av ljuset och utsikten. Här finns lägenhetens andra badrum som är helkakIat i vitt och grått med dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod vitt, högskåp i vitt och toalett. Intill finns även en praktisk klädkammare med fönster. På nedervåningen finns den rymliga möblerbara balkongen med trätrall där man njuter av kvällssolen och utsikten helt ostört. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval. Hela bostaden har vackert parkettgolv och målade väggar samt snyggt klinker i hallen.

I föreningen finns flertalet faciliteter; högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge där man nu skapat arbetsplatser för de boende och här finns även relax med bastu. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en föreningslokal. Även en övernattningslägenhet finns att tillgå och under markplan finns garage i tre plan. Detta exklusiva boende måste upplevas, välkomna på visning!