BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Birkastan

Bråvallagatan 8

  • 1.5 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 5204
  • 1505
  • 3281
Värdera din bostad

Beskrivning

Etta på en av Birkastans mest populära adresser!

Varmt välkommen till en mysig etta på pittoreska Bråvallagatan! Här bor du i en vacker 1920-talslägenhet om 31 kvm i fint skick på toppläge! Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som ett vackert spröjsat fönster, generös takhöjd och en mysig öppen spis. Lägenheten vetter mot föreningens innergård med högt läge. Huset är beläget på en tvärgata ner från Rörstrandsgatan, så här bor du i ett lugnt kvarter men med pulsen runt hörnet.

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Vidare in i lägenheten finns en generös Walk in Closet som ger ytterligare förvaring. Badrummet är väl tilltaget i storlek och har klinker på golvet samt kakel på väggarna. Här inne återfinns wc, handfat, ett vägghängt spegelskåp samt badkar.

Lägenheten är uppbyggd i två etage och i dagsläget används den övre delen till matplats som inrymmer 4-6 personer, här återfinns även en öppen spis och för den som önskar skulle den här delen även kunna fungera som vardagsrumsdel med soffa. Två trappsteg ned finner vi kök som går i vitt med bra förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av en spishäll, ugn, kolfilterfläkt samt kombinerad kyl och frys. I anslutning till köket finns utrymme för soffdel samt även en sovalkov, i dagsläget står här en 1.40-säng. Allt är mycket välplanerat och här finns även ett vackert fönster med spröjs som ger ett fint ljusinsläpp samt utsikt mot föreningens innergård. 

En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par som vill ha nära till allt och bo på en av Birkstans bästa adresser. Runt hörnet når man flertalet mysiga kvarterskrogar längs Rörstrandsgatan och även Odenplan ligger en kort promenads avstånd bort. Här bor du i en av Vasastans bästa ettor på toppläge vid Sankt Eriksplan!