BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge - Saltsjö-Boo

Storholmsvägen 268

  • 3 rum och kök
  • 114 kvm
  • Såld
  • 10847
  • 713
  • 8054
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett familjevänligt radhus i Östra Orminge. Kan enkelt göras om till 4 sovrum. Trevligt läge på gården med en insynsskyddad uteplats i ett fritt söderläge! Detta boende ger dig sol hela dagen på någon av uteplatserna. Total bostadsyta 136 kvm om tre plan. 

Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer och butiker. I detta hus finns möjlighet att inreda förrådet på övre plan och således skapa ytterligare ett sovrum.

Radhuset har ett välhållet äldre skick där en del renoveringar är gjorda genom åren. Därför finns mycket goda möjligheter att sätta din egen prägel på ditt boende.

Inbyggd entré med kapprum, klinkergolv. Stort och fullt utrustat kök med stor matplats. I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin. Klinkergolv med golvvärme framför köksbänken. Ekparkett på resterande golv. Stort duschrum med kakel och klinker med golvvärme. På detta plan stort sovrum med balkong. Kan delas av till två sovrum eller göra ett vardagsrum. 

Öppen furutrappa till inrett vindsrum som kan nyttjas till ett till två sovrum. Fönster och ljusinsläpp från två håll. Här finns gott om förvaring i kattvindarna. Parkettgolv. 

Trappa ner till souterrängvåningen som består av ett stort rum. Detta stora rum används idag som ett sällskapsrum med tv-hörna och ett stort matsalsbord. Detta utrymme delar vissa av med två sovrum och ett allrum i mitten av bostaden direkt nedanför trappen. Hela våningen har snyggt klinkergolv. Från allrummet finns utgången till den stora altanen med trätrall och uteplats. På detta plan finns också ett stort duschrum med kakel och klinker samt golvvärme. I detta badrum finns tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare och förråd. 

Garage finns i länga.