BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 16, 8tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 1955
Värdera din bostad

Beskrivning

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Vill du bo i en unik bostad utöver det vanliga? Nu har du möjligheten att köpa denna mycket fina och pampiga 4a med två balkonger på populära Kvarnholmen med utsikt mot vattnet och den Kungliga Djurgården. Här bor man i en vacker industrifastighet med direkt närhet till vatten, natur och goda kommunikationer in till City finns till hands med både buss och pendelbåten. Föreningen har även en gemensam takterrass på plan 11 med fantastisk utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. På takterrassen finns också en bokningsbar föreningslokal samt en relaxavdelning med bastu. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt en stor klädkammare. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i härlig öppen planlösning mot köket. Detta är en perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms allt från stora soffgrupper, tv-möbler samt matsalsmöblemang för stora middagsbjudningar. Här har man även en öppen spis som man kan använda under de kyligare månaderna. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som ligger belägen med eftermiddagssol. Här har man en fantastiskt utsikt mot vattnet och innerstan. Här ryms enkelt utegrupp och gröna växter.

Köket är i toppskick med fina materialval. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll samt diskmaskin.

Bostaden har även tre sovrum. Ena sovrummet är ett stort masterbedroom där man enkelt får plats med dubbelsäng och här har man även bra förvaring i form av garderober. Från masterbedroom når man bostadens andra balkong som ligger belägen med härlig förmiddagssol och utsikt mot vattnet och de passerande båtarna. Här ryms sittgrupp och gröna växter. Dom andra två sovrummen är också lättmöblerade passar perfekt som sovrum/barnrum/kontor eller gästrum. 

Bostaden har två badrum. Det första badrummet är utrustat med wc, handfat, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring samt arbetsytor. Det andra badrummet är också fullt utrustat med wc, handfat samt dusch.

Varmt välkomna till visning!

 

- Vacker industrifastighet 

- Mycket välplanerad 4a med två balkonger, båda med utsikt mot vattnet.

- Bo med direkt närhet till vattnet

- Bra kommunikationer med både buss eller pendelbåten

- På Kvarnholmen bor man med direkt närhet till allt såsom matbutik, restauranger, cafée, gym, bakeri apotek och mycket mer.