BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 4, 7 tr

  • 5 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 7377
  • 1283
  • 11133
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva ett exceptionellt boende (5 rum och kök) i ett högt läge med bästa frontläge över sjön Trekanten. Njut av slående sjökontakt med vardagsrum, kök och stor hörnbalkong som sträcker sig längsmed hela lägenheten. Balkongen är om ca 50 kvm belägen på första parkett. Tack vare att lägenheten är belägen i gavelläge erbjuds generösa och ovanligt stora fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och slående milsvid utsikt så långt ögat når. Balkongen erbjuder både lunch- och eftermiddagssol med fantastisk blandning av lummighet och storstadsvy. Här kan ni avnjuta fantastiska middagar med solnedgångar i alla möjliga färgkombinationer som speglar sig vackert i sjön Trekanten. Lägenhetens takhöjd är ca 2,90 meter som är högre än normalt för nyproduktion.
 
Bostaden är perfekt disponerad med stora sociala ytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till ett socialt umgänge. Tack vare lägenhetens ovanligt stora fönsterpartier från två väderstreck så släpps det in ett härligt ljus mellan rummen.
 
Lägenheten erbjuder ett stilrent och ljust kök med gott om förvaring och mycket arbetsyta.  Bredvid det fina köket finns det gott om plats för matbord för större sällskap om ca 10-12 personer.
 
Vardagsrummet rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, soffbord och mycket mer om så önskas. Mellan vardagsrummet och köket nås lägenhetens fabulösa hörnbalkong med inbjudande trall. Balkongen sträcker sig längsmed hela lägenheten och har 3 st utgångar. Balkongens höga läge erbjuder vidsträckt utsikt som är vacker alla säsonger. Perfekt ställe att fira nyår på med spektakulära fyrverkerier i panorama. Balkongen erbjuder västerläge och härlig vy mot Gröndal, Kungsholmen, Högalidskyrkan och Stadshuset.
 
Lägenheten erbjuder fyra rymliga sovrum med härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt. Master bedroom har trevlig utsikt mot sjön. I detta rum finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra med förvaring tack vare rummets walk-in-closet. De andra tre sovrummen är perfekta som barnrum eller arbetsrum. Ett av dessa rum används idag som ett vardagsrum som man enkelt kan dela av till ett sovrum.
 
Hallen är välkomnande och rymlig med otroligt bra förvaring. I anslutning till hallen ligger lägenhetens två badrum. Det stora badrummet är smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av toalett, kommod med matchande spegel, badkar samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin med bänk och förvaringsskåp ovan. Mittemot tvättavdelningen finns dessutom stilrena skåp för förvaring. Det andra badrummet har både dusch, kommod med matchande spegel och toalett. Båda badrummen har golvvärme.
 
Från Liljeholmsgränd 4 bor ni med badrocksavstånd till sjön Trekanten som erbjuder en badvänlig strand, börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Varför inte använda er utav föreningens utomhuspooler. Gångavstånd till både Vinterviken och Årstaviken med härliga motionsspår, flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till flera bra förskolor, skolor och populära lekparker (Fruktparken nedanför fastigheten) gör Liljeholmen till ett givet område för familjen. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.