BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarngränd 5, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan ute till försäljning! Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i populära Kvarnholmen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City med både buss och pendelbåt. Bostaden erbjuder allt från en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum samt härliga fönster i en industriell känsla. I huset finns även en fantastisk takterrass med panoramautsikt över Djurgården och inloppet. Detta är en bostad som måste ses på plats!

Bostaden är mycket fräsch med stilrena materialval. Här är det bara att flytta in! När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med goda avhägningsmöjligheter. Vidare in kommer man till det välplanerade köket med stor köksö som är fullt utrustat maskinellt med kyl och frys, spishäll/ugn, diskmaskin, inbyggd mikro samt vinkyl. Här finns även mycket goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor.  Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj.

Vardagsrummet är stort och luftigt och är väldigt lättmöblerat. Här får man enkelt plats med större soffa, tv-möbler, matbord samt annat möblemang om så önskas. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden.

Bostaden har även två stora sovrum som enkelt rymmer större säng och förvaring.

Ytteffektivt badrum i tilltalande färger där du har toalett, dusch och handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkommen på visning!

- Välplanerad 3a med optimal planlösning.
- Mycket bra förvaring.
- Fantastiskt läge med närhet till allt.
- Kök fullt utrustad maskinellt med en fantastisk köksö.
- Mycket bra skick, bara att flytta in.
- Nackas mest populära bostadsområde.
- Fantastisk takterrass högst upp i huset.